Marsi Anikó

Közös vállalkozást tervez párjával Marsi Anikó

Bulvár

Marsi Anikó úgy érzi, párja mellett teljesen önmaga lehet. Szívesen kezdene vele közös vállalkozásba is.

Bár nagyon sokat dolgozik, háztartást visz, és két tinédzser fiút nevel, hajnalonta energikusan kezdi a napot, de az állandó teendői mellett olyan dolgokra is jut ideje, melyekről bár régóta álmodozott, sosem jutottak el a megvalósításig – írja a Bors.

Ilyen a lakásfelújítás is, ami egy új, közös vállalkozás lehet párjával, Gáborral, aki mellett Anikó önmagára talált.

Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon. Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. A parkettázást, a burkolást, mindent

– mondta Anikó, aki szerint nagyon kevés olyan feladat van, amit egy nő ne tudna megcsinálni. Édesanyja egyedül nevelte őt és lánytestvérét, nem volt férfi a közelükben.

Anyukám festette a lakást, glettelt, vagy éppen párnahuzatot varrt, mindent megcsinált. Ebből a közegből jövök és már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy toborozzak magam mellé nőket, akik értenek ezekhez a munkákhoz, és együtt alkossunk szebbnél szebb lakásokat. Mert természetesen én is beállok! Már gyakorlom a burkolást, az jól megy

– mondta a műsorvezető, aki szerint ez persze nem feminista kezdeményezés, a két fiát és Gábort is bevonná a vállalkozásba. Fiai erősek, ha kell, kertet ásnak, nehéz anyagokat emelnek, tervei szerint pedig párja, Gábor lesz az, aki menedzseli majd a munkálatokat.