Horváth Gréta

17 kilót fogyott Horváth Gréta

Bulvár

Horváth Gréta életmódot váltott betegsége miatt, aminek meg is lett a pozitív eredménye.

Grétánál inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak, ezért egy ideje már nem fogyaszt sem cukrot, sem szénhidrátot, ami csodás hatással van az alakjára. Igaz, fogyásához kezdetben a stressz is hozzájárult, hiszen exférje, Meggyes Dávid elhagyta őt és összejött Stana Alexandrával.

Gréta néhány hónap alatt 17 kilót fogyott, amiről büszkén számolt be Instagramján. Azt is elárulta, nagyon boldog, de hogy miért, azt egyelőre nem osztotta meg követőivel Insta-sztorijában – vette észre a Bors.

Ez nem egy olyan fogyás, hogy oké, lefogyok és ennyi volt, hanem innentől kezdve szeretnék már így élni. Nem azért, mert most rám jön egy XS-es vagy egy S-es nadrág, hanem egész egyszerűen jól érzem magam a bőrömben. Nagyon boldog időszakomat is élem, jó dolgok történnek velem, de erről most így ennyit…

Fogyására visszatérve elárulta a titkát is: rendszeresen mozog és odafigyel az étkezésére. Ugyanúgy eszik tarját, pörköltet, sült oldalast, csak a köreteket zöldségekre, savanyúságra cserélte. Hangsúlyozta, a legfontosabb azonban, hogy az életmódváltást fejben kell elkezdeni.