Stana Alexandra

Stana Alexandra elmondta, hogyan jöttek össze Horváth Gréta férjével

Ország

Stana Alexandra elmondta, hogyan alakult ki a kapcsolat közte és Meggyes Dávid között.

Stana Alexandra a Hot magazinnak mesélt a találkozásukról és arról is, miért gondolja azt, hogy nem ő okozta Gréta és Dávid válását.

Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk

– kezdte a lapnak a Dancing With The Stars táncosa, aki elmondta, nagyon sajnálja, hogy rossz színben tüntetik fel Dávidot, aki állítólag több lánynak is csapta a szelet Gréta mellett, mert neki soha nem írt tolakodó üzenetet. Szerinte Dávid tisztességesen járt el.

Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett, nem élt párhuzamos életet

mondta Stana Alexandra, aki szerint erős kijelentés, hogy együtt vannak Dáviddal, mert még csak egy hónapja ismerik egymást, meglátják, mi alakul még ki ebből.