Kisvárda DVSC 0-0

Döntetlent harcolt ki a Loki a sereghajtó Kisvárda otthonában

Sport

Borzasztó mérkőzésen, barátságtalan időben egy 0-0-s döntetlenre volt jó a DVSC szombaton a mérkőzés előtt még a tabella utolsó helyén szerénykedő Kisvárda ellen.

OTP Bank Liga, 15. forduló.

Kisvárda-DVSC 0-0.

Kisvárda, 2050 néző. Vezette: Pintér Cs.

Kisvárda: Kovács M. – Stefan, Jovicic, Széles, Alic – Ötvös (Rubus, 86.), Vida K. (Makowski, 68.) – Balogh N. (Camaj, 30.), Nikolov, Navratil (Lucas, 86.) – Ilievski (Mesanovic, 68.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Loncar (Romanchuk, 59.), Manrique – Vajda (Joao Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi, 75.) – Bárány (Batai, 87.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Sárga lap: Stefan (39.), Jovicic (70.), illetve Ferenczi (29.).

Zuhogó esőben kezdődött az első félidő, melyben a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de nem tudott gólszerzési lehetőséget kialakítani. A hazaiak szervezetten védekeztek, támadásokat is vezettek és elsősorban a vendégek hibája, labdavesztése után teremtettek némi veszélyt egy-egy alkalommal a debreceni kapunál, illetve a szünet előtt pár perccel Ötvös a félpályáról ívelt a keresztlécre.

A második félidő elején aktívabb volt a Kisvárda, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ezzel együtt jó darabig továbbra sem adódott komoly gólhelyzet egyik oldalon sem. Küzdött a két csapat, de nem alakult ki szép játék. A Debrecen a játékrész második felére talált magára, ekkor több ígéretes támadást is vezetett, a hazaiak kapuját azonban nem sikerült bevennie. A második 45 perc eseménydúsabb volt az elsőnél, gól viszont nem esett.

Ezzel az iksszel a Loki nem tudott visszakapaszkodni a dobogóra. Vasárnap rendezik az Újpest-Paks, a Diósgyőr-ZTE és a Ferencváros-Mezőkövesd meccseket, a tabella pedig így áll jelenleg:

Fotó: dvsc.hu