DVSC-Vasas 3-1

DVSC-Újpest: senki ne szaladjon be a pályára, mert az bűncselekmény!

Sport

Sorsdöntő meccset játszik a Loki szombaton 20 órától az Újpest ellen. Ha a piros-fehérek legyőzik a fővárosiakat, megszerzik a bronzérmet. Ha nem győz a DVSC, figyelni kell a rivális Felcsút mérkőzését is.

A klub felhívást intézett a szurkolók felé, többek között azt írják, a Debrecen Drive, az állatkerti gyereknap és a strandnyitás miatt a Nagyerdei Stadion környékén gyakorlatilag egyáltalán nem lesz parkolóhely (a létesítmény parkolója is rendezvényhelyszín), éppen ezért tömegközlekedéssel vagy gyalogosan érdemes érkezni az Újpest elleni mérkőzésre.

Aki felmutatja a pénztárban a Debrecen Drive-ra szóló jegyét vagy karszalagját, 20%-os kedvezményt kap a meccsjegy árából. Mindez az A, a B és a C szektorokba érvényes; gyerek, nyugdíjas és VIP-jegynél nincs kedvezmény. Azok, akik nem a Drive-ról érkeznek a stadionhoz, az Állatkert felőli pénztárakat és feljárót tudják használni – írják.

A mérkőzés lefújása után a drukkerek szintén az állatkert felőli lejárókat tudják igénybe venni.

Fontos tudni, hogy a pályára való belépés bűncselekmény, a találkozó lefújása után, illetve az esetleges éremátadáskor is. Senki ne szaladjon tehát be a játéktérre, mert súlyos következményeket von maga után mind a klub, mind a személy számára

figyelmeztetett a klub.