Dzsudzsák Balázs csuklótörés műtét után

Friss hírek érkeztek a Fradi elleni meccsen lesérült Dzsudzsák és Megyeri állapotáról

Sport

Két alapembere is megsérült a DVSC-nek a történelmi Ferencváros-verés közben. Megyeri Balázs kapust rosszullét miatt kellett lecserélni, Dzsudzsák Balázs pedig egészen hihetetlen módon a gólörömbe sérült bele.

Dzsudzsák már vasárnap üzent a Honvédkórházból, a dvsc.hu pedig hétfőn megerősítette, hogy a kiváló középpályás már otthonában lábadozik. Mint írják, a csuklótörést szenvedő Dzsudzsák felépülése hosszabb időt vesz majd igénye.

Megyeri Balázst szombaton a SOTE baleseti osztályára szállították, ahol minden vizsgálat negatív lett, így vasárnap délután elhagyhatta az intézményt. Vár még rá néhány vizsgálat, de már sokkal jobban érzi magát.

A klub honlapja azt is közölte, hogy amint hivatalossá válik az Újpest FC elleni hazai szezonzáró pontos időpontja, tájékoztatják szurkolókat, és azonnal indítják a jegyértékesítést.

Remélhetőleg a következő hétvégén lesz is mit ünnepelni. Ehhez a lila-fehérek elleni győzelem esetén figyelni sem kell a riválisokra, a Loki sorsa ugyanis az utolsó forduló előtt már a saját kezében van.

Emlékeztetőül a tabella: