Senkó Zsombor születésnapos gyerek

Nincsenek szavak: a Diósgyőr kapusa csúnyán elrontotta egy születésnapos kissrác örömét – videó

Sport

Kezdőrúgást végezhetett el az NB II-es MTK-DVTK rangadó második félideje előtt a fővárosi csapat utánpótlás-játékosa, Varga Énok.

A kisfiú, aki az őt kezdőkörbe kísérő bátyjától kapta a meglepetést, annyira lelkes volt, hogy nem is hagyományos kezdőrúgás lett a dologból, hanem Stieber Zoltán, az MTK játékosa indította a gyereket az ellenfél kapuja felé, jelezvén, rúgjon egy gólt nekik.

Az első félidőben kettő, és a meccs végére összesen négy gólt bekapó diósgyőri kapus azonban máshogy vélekedett erről. Senkó Zsombornak ugyanis volt képe a kisfiú mindkét lövését hárítani. A gyerek természetesen lógó orral távozott az elrontott születésnapi ajándék miatt.

A meccset az MTK nyerte 4-2-re, így a két csapat helyet cserélt a tabellán. Az élmezőny: 1. MTK 59 pont, 2. DVTK 58, 3. Pécsi MFC 47

Szergej Kuznyecov, a DVTK vezetőedzője a kezdőrúgásról úgy nyilatkozottt, ez nem tartozik a futballhoz, és “rúgjon gólt a gyerek az MTK-nak”:

Itt pedig egy ellenpélda, hogyan lehetett volna jobb arc a diósgyőri kapus. A főszerepben Fodor Beni és a Vidi kapusa, Kovács Dániel: