DVSC-FTC 2023

DVSC-FTC: 10 ezer néző is összegyűlhet, ezt várja csapatától a Loki mestere

Sport

Az NB I-es pontvadászatot toronymagasan vezető, de az utóbbi hetekben kissé jóllakottnak tűnő Ferencvárost fogadja a DVSC vasárnap délután 16:30-tól Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban.

A szurkolók a meccs előtt feketében vonulnak a stadionba, Dzsudzsákék pedig fogadkoznak: megnehezítik a fradisták dolgát. A klub közleménye szerint jól fogynak a jegyek, 10 ezer fölött is lehet a nézőszám.

A DVSC vezetőedzője, Srdjan Blagojevic azt ígéri, a szurkolók igazán jó mérkőzésre számíthatnak.

Nem mondok újat azzal, hogy a Ferencváros favorit a bajnokságban és szinte biztos, hogy ismét az övé lesz a bajnoki cím. Tisztában vagyunk az ellenfél kvalitásával, s persze azzal is, hogy az Európa Ligában szerepel. Nehéz mérkőzésre számítunk, de függetlenül attól, hogy a Fradi, a Honvéd vagy éppen a Paks ellen játszunk, minden meccs nehéz, hiszen minden csapatnak megvannak a saját ambíciói. Megterhelő találkozó vár ránk vasárnap, a szurkolók pedig egy igazán jó meccsre számíthatnak. Az ellenfelünk megérdemli a tiszteletet, elsősorban azonban magunkat kell tisztelnünk. Fel kell vennünk a harcot, és meglátjuk majd, hogy mit hoz a vége. Nagyon örülök a nagy érdeklődésnek, és szeretném hinni, hogy ez az elmúlt időszak munkájának az eredménye. Megragadom a pillanatot, hogy köszönetet mondjak a drukkereinknek, akik hazai és idegenbeli meccseken is mellettünk vannak. Hálásak vagyunk a támogatásért a Honvéd elleni mérkőzés kapcsán is, nagyon sokat jelentett számunkra. A fiúk megérdemlik a biztatást, és remélem, hogy a vasárnapi találkozóra kilátogatók még az eddiginél is jobban űzik-hajtják majd a csapatot. Az eredményt nem tudom garantálni, azt viszont igen, hogy a srácok mindent megtesznek azért, hogy a szurkolók büszkék legyenek rájuk

nyilatkozta Srdjan Blagojevic a dvsc.hu-nak.