Elhagyja a Lokit a csapat egyik legnagyobb reménysége, pancsernek nevezték a szurkolók a klubvezetést

Sport

Távozik a DVSC-től a 19 éves Bényei Ágoston, aki az utóbbi évek egyik legnagyobb tehetsége – derül ki a klub közleményéből.

Bár Bényei szerződése 2025-ig szólt, volt benne egy olyan kitétel, ami lehetőséget adott számára arra, hogy alacsonyabb osztályba igazoljon, ő pedig úgy döntött, hogy a több játéklehetőség érdekében ezt az utat választja, és az NB II-es Diósgyőr együttesében folytatja pályafutását.

Bényei Ágoston az előző idényben 15 mérkőzésen lépett pályára a DVSC-ben.

A DVSC Facebook-oldalán jól meg is kapta a magáét a klubvezetés, a szurkolók jelentős része felháborodottan vette tudomásul, hogy egy ilyen remek játékost elengednek. Az pedig, aki ilyen szerződést kötött vele, egyenesen pancser – olvasható a kommentek között:

 

Csütörtökön lehet, hogy bejelent valamit a klubvezetés

Hetek óta rebesgetik, hogy tulajdonosváltás várható a DVSC háza táján. Ha minden igaz, csütörtökön tartanak majd egy sajtótájékoztatót erről, de nem vagyunk benne biztosak, hogy érdemi bejelentés is lesz majd.

Az mindenesetre jól látszik, hogy az egyesületi finanszírozás csődöt mondott, és amellett, hogy a helyi vállalkozók nem álltak a DVSC mellé, az államilag ideirányítható szponzorok sem tülekedtek Kósa Lajosék ajtaja előtt.

A tulajdonosváltással kapcsolatos pletykákat a Lokomotív Blog foglalta össze friss cikkében.