Folytatódott a debreceni röpladás lányok sikersorozata

Sport

A tabella utolsó helyén álló Kistext otthonában zárták a hetet a DEAC női röplabdázói. Kuszkó Zsolt vezetőedző ez alalkalommal csak tíz játékosára számíthatott, de így is esélyeshez méltóan kezdte a Debrrecen az összecsapás – írja a deac.hu.

Az első szettben hazaiak nem igazán tudták megnehezíteni a debreceniek dolgát,  tizenhét perc alatt lezártuk ezt a szakaszt.

A második felvonás szorosabb küzdelmet hozott, de nem kellett nagyon izgulni, kézben tartotta a meccset a DEAC. A pontszerzés már biztossá vált a második szakaszt követően, de nem csak egy pontért utaztunk a fővárosba. A harmadik játékrész is egyoldalú küzdelmet hozott, így 54 perc alatt lezárta a debreceni gárda az ütközetet.

“Sokkal egyszerűbb volt ez a mérkőzés, mint a tavalyi. Örülök, hogy a könnyű meccs hangulata nem vitte el a koncentrációnkat. Azt is fontos kiemelni, hogy végig a saját játékunkat tudtuk játszani. Az alapszakasz felénél tartunk, még két hónapunk van a kisebb-nagyobb hiányosságaink kijavítására. Jövő héten a Nyíregyházához megyünk. Ez a meccs is jó teszt lesz, hiszen kiderül, hogy az első fordulóhoz képest miben léptünk előre, valamint mikre kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk” – nyilatkozta Kuszkó Zsolt vezetőedző.

A DEAC az előző hat összecsapását megnyerte a bajnokságban. Mátyus Pannáék jelenleg a tabella második helyén állnak.

NB II E-csoport
Kistext-DEAC 0:3 (6:25, 12:25, 7:25)