DEAC-Sényő – a második félidőben jöttek a gólok

Sport

Az előző négy bajnokiját behúzó Sényőt fogadta a DEAC vasárnap délután. Sándor Tamás vezetőedzőnek elég ismert volt az ellenfél, hiszen korábban ő irányította a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapatot olvasható a deac.hu-n.

A kilencedik percben jött az első veszélyesebb lövést, ezt Bereczki Dániel prezentálta, de Nagy Máté Zsoltnak nem kellett védenie.

Nem sokkal később Tochukwu fejese a háló tetején landolt. Ezt követően sokáig főleg a mezőnyben zajlott a küzdelem, nagyobb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Az első félidő vége felé felpörögtek az események, előbb egy jobbról érkező szabadrúgás után Tóth Dániel fogta meg a kapu jobb oldalába tartó labdát, majd Sándor Tamás szolgálta ki remek passzal Bereczkit, akinek a próbálkozásánál nagyot hárított a vendégek kapusa.

A szünetet követően Bereczki a lécet trafálta el, ez adta meg ennek a felvonásnak az alaphangját. Az 51. percben egy szöglet után Bereczki fejese már beakadt.

Újabb veszélyes sarokrúgást végzett a DEAC az 58. percben, a menteni próbáló Szilvási Péter a saját kapuját vette be.

A folytatásban a sényőiek kapuvédője kétszer is hárított Székellyel és Bereczkivel szemben. A második játékrész derekán Székely döntötte el a találkozót.

Ez a találat is szögletből született, Spitzmüller kapta meg a legurítást, csapatkapitányunk mesteri ívelése pedig Székely fejét találta meg. Az utolsó tíz percben még akadtak lehetőségeink, Sárosi a tizenhatoson belül a jobb alsót nézte ki magának, de a lökete mellé ment. Aztán egy kapu előtti kavarodásnál Sidibét csak egy hajszál választotta el a góltól. Trencsényi szép tekerése pedig a lécen csattant.

Bereczkiék a jövő héten a Salgótarján otthonában vizitálnak.

NB III Keleti csoport 18. forduló
DEAC-Sényő Carnifex FC 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Bereczki (51.), Szilvási (58. – öngól), Székely (73.)
A DEAC összeállítása: Tóth D. – Soltész, Virág, Szabó K. (Sidibe 74.) – Sándor, Sárosi (Gaczella 81.), Spitzmüller, Jankelic – Bereczki (Trencsényi 81.), Tochukwu (Bidzilya 58.), Székely (Al-Sheraji Rauf Mohamed 81.). Vezetőedző: Sándor Tamás

Iris Properties

Debrecen, Hatvan utca

133 m2-es lakás kiadó
220 000 Ft

65 m2-es lakás kiadó
120 000 Ft

Debrecen, Simonffy utca

41 m2-es lakás kiadó
125 000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük