Verrasztó Evelyn beszólt a Nemzeti Sportnak Katinka miatt

Sport

Verrasztó Evelynnek nagyon nem tetszik, hogy Hosszú Katinkát szidják: beszólt a Nemzeti Sportnak is, amiért csúnyát írtak róla.

“Hosszú Katinka 7. idővel döntős vegyesen!” – ez a címe a Nemzeti Sport cikkének, melyhez a következő kommentet fűzte az oldal kedd reggel:

Hosszú Katinka megúszta a kiesést.

Verrasztó Evelyn teljesen kiakadt ezen és hozzászálósában hívta fe a figyelmet arra, hogy a háromszoros olimpiai és kilencszeres világbajnok ennél sokkal, de sokkal több tisztelet érdemel.

Nem megúszta, hanem bejutott a döntőbe!!! Könyörgöm nem a kerületi versenyen vagyunk! Ott van a döntőben, bármire ott a lehetőség! Hajrá Katka!

– tett helyre mindenkit Evelyn, akinek a hozzászólását azóta már csaknem ezren lájkolták be. Időközben pedig a Nemzeti Sport Facebook oldalán közzétett cikkhez fűzött hozzászólást erre cserélte az oldal:

Izgulnunk kellett, de meglett a továbbjutás.

Azóta újabb hírek láttak napvilágot Hosszú Katinkáról, melyek sokak nem tetszését váltották ki, Katinka ugyanis visszalépett a 200 méter pillangótól kedden a sűrű menetrendjére hivatkozva. Emiatt újra a hozzászólások kereszttüzébe keveredett, mert ezzel elvette a lehetőséget Jakabos Zsuzsannától.

(Fotó: Hosszú Katinka, MTI)