tűzoltás

Többször is riasztották a tűzoltókat Hajdú-Biharban

Rendőrség

Péntek délelőtt hulladék égett Nyíradonyban a Móricz Zsigmond utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Egy fém kuka is füstölt a debreceni Thomas Mann utcában pénteken. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a füstölést megszüntették.

Nem nyílt egy wc ajtaja péntek este Hajdúnánáson, a Bocskai utcában. Egy gyerek szorult be, ezért vonultak a hajdúnánási hivatásos tűzoltók. Az egység kéziszerszámok segítségével szabadította ki a kislányt.

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze szombat este a 47-es számú főúton, Debrecen közelében. Az autó vezetője a roncsba beszorult, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki, majd a mentőszolgálatnak átadták. A buszon negyvenöten utaztak, két embert szintén a mentőszolgálat látott el. A többi utasért mentesítő járat érkezett, mellyel tovább tudtak utazni.

baleset

Két autó ütközött össze vasárnap Debrecenben, a Doberdó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Hajdúhadházon, a Bercsényi utcában húsz négyzetméteren szemét égett, vasárnap délután. Riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Baleset a 47-esen Debrecen és Mikepércs között: autóbusz és személyautó karambolozott