Vádlin harapta az intézkedő rendőrnőt az ittas férfi Debrecenben

Rendőrség

Az elképesztő esetről videó is készült, ugyanis épp egy biztonsági kamera előtt történt az adok-kapok .

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt állítja bíróság elé a letartóztatásban lévő férfit – tájékoztatott a Központi Nyomozó Főügyészség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2022. szeptember 4-én Debrecenben ittas személyekkel szemben intézkedtek, amelyet az egyik 40 éves férfi kifogásolt. Hangosan sértegette a hivatalos személyeket, majd megfenyegette őket, és ökölbe szorított kézzel, indulatosan indult feléjük.

Miután a rendőrök könnygázt alkalmaztak a férfival szemben, az elkövető szabadulni próbált, eközben a rendőrnő irányába ütött, de annak kitérése miatt nem találta el. A rendőrök testi kényszert alkalmaztak az elkövetővel szemben, aki ellenállt és többször a rendőrök felé rúgott és a vele szemben intézkedő rendőrnő vádlijába harapott.

A sértett magánindítványt terjesztett elő a sérelmére megvalósított könnyű testi sértés vétsége miatt az elkövetővel szemben.

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és eredményesen indítványozta letartóztatását. A büntetőeljárási törvény eljárásgyorsító intézkedéseit alkalmazva az ügyészség az elkövetőt holnap a Debreceni Járásbíróság elé állítja.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a tárgyaláson végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza. A férfit alig egy éve ítélték végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, minősített súlyos testi sértés miatt.

Az esetről videó is készült, itt lehet megnézni.

 

Le akart ugrani egy férfi Debrecenben a kilencedik emeletről