Öt határsértőt fogtak el a hajdú-bihari rendőrök

Rendőrség

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 2021. január 21-én 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között két esetben, összesen öt határsértővel szemben intézkedtek Berettyóújfalu és Nagyhegyes területén.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járőre 2021. január 21-én 8 óra körül egy határsértőt tartóztatott fel Berettyóújfalu külterületén. A férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát és magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a rendőrök előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, majd idegenrendészeti meghallgatását követően átadták a román hatóságnak.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járőrei Nagyhegyes külterületén egy szerb kamion rakterében megbújva négy, magukat afgán állampolgárnak valló férfit találtak 2021. január 21-én 14 óra körül. A négy személy szintén nem tudta igazolni magyarországi tartózkodásának jogszerűségét, ezért őket is előállították. A rendőrök a külföldi férfiakat – meghallgatásukat követően – visszaszállítják az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Iris Properties

Debrecen, Gyolcsos utca

120 m2-es ház kiadó
390 000 Ft

Debrecen, Piac utca

140 m2-es kereskedelmi ingatlan kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Piac utca - Csendes lakás a belvárosban

74 m2-es lakás eladó
33 500 000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük