Bilincsbe verték a karácsonyi migránsokat a hajdú-bihari határrendészek

Rendőrség

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség egyik szolgálaton kívüli munkatársa 2020. december 25-én 9 óra körül Berettyószentmárton külterületén négy férfire lett figyelmes az erdőben. A szabadnapos rendőr értesítette a kollégáit, majd igazoltatták a három férfit és a velük tartózkodó fiatal fiút. Hárman palesztin, egy fő pedig szír állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a rendőrök a három férfit és a fiatalkorút előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, idegenrendészeti meghallgatásukat követően átadják őket a román hatóságnak.

8 thoughts on “Bilincsbe verték a karácsonyi migránsokat a hajdú-bihari határrendészek

  1. Miként a környezet mutatja, vastag avarréteg van, és ezen 50 méter után az összes kosz lejön a lábbeliről, és fényes lesz. Persze ezt a csak aszfalton élők nem tudhatják.

 1. A csatolt cikk leírja, hogy egy erdőben fogták el a négy migránst.
  Csak kérdezem:
  – ha a ezer kilométereket megtéve, úttalan utakon, erdőn keresztül érkeztek a legkeresztényibb országba, akkor:
  – hogyan lehet, hogy teljesen tiszta lábbelivel (a baloldali megbilincselté kifejezetten frissen suvickolva) tudták megtenni az utat?
  (… és mint a földre rakott pakkokból látható, előtte bevásároltak a Lidl-ben)
  Mindenesetre maszkot viseltek!

  1. Miként a környezet mutatja, vastag avarréteg van, és ezen 50 méter után az összes kosz lejön a lábbeliről, és fényes lesz. Persze ezt a csak aszfalton élők nem tudhatják.Az a lidli szatyor erősen használt, lehet, hogy még Görögországból való…. Maszkot a rendőrök adnak rájuk, nehogy megfertőzzék a környezőket, rendőröket. Ruházat azért van rajtuk, mert hideg van, az avart azért söpörték el egy körön belül, hogy ne gyulladjon meg az egész erdő a melegedéshez rakott tűztől, a rendőrök pedig szolgálati kék zubbonya azért van, mert ez az előírás! Van még kérdés? okoskodó?

 2. Szép tiszta cipők, frissen nyírt frizurák, makulátlan ruházat. Ó, hát ezek az ezer kilómétereket megjárt migránsok legalapvetőbb külső jegyei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük