Loki-Újpest: forgalomkorlátozás és fokozott ellenőrzés lesz

Rendőrség Sport

Debrecenben 2015. március 8-án, vasárnap 18 óra 30 perckor rendezik a DVSC – Újpest FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.
Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban 2015. március 8-án 18 óra 30 perckor rendezik meg a DVSC TEVA – Újpest FC bajnoki labdarúgó mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk aznap 14 órától előreláthatólag 21 óra 30 percig Debrecenben:

• A Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkezők, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.

A biztonsági kockázatra tekintettel a mérkőzés helyszínén fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítania a szurkolóknak, akiket kérünk, hogy a kapunyitásra érkezzenek a Nagyerdei Stadion beléptető pontjaihoz, hogy időben el tudják foglalni helyüket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.