Megcsapolták volna az autót

Rendőrség
Egy hajdú-bihari rendőr lakása ablakából észlelte, hogy egy parkoló autóból négyen üzemanyagot próbálnak eltulajdonítani.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szabadidős rendőre tett telefonon bejelentést 2015. február 7-én 23 óra 43 perkor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, mert lakása ablakából azt észlelte, hogy Debrecenben egy Vincellér utcában parkoló személygépkocsiból négy fő üzemanyagot tulajdonít el. A bejelentő rendőr kollégái kiérkezéséig a helyszínen visszatartott két személyt, azonban a másik két férfi az István úti benzinkút irányába elmenekült.

A helyszínre érkező járőrök a benzinkút mellett elfogták a két férfit, akiket társaikkal a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók K. Sándor 19 éves és K. Dávid 18 éves nyírmártonfalvai, K. Zsolt 19 éves és K. Sándor 21 éves debreceni lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a férfiak egy másik Vincellér utcában parkoló autóról ablaktörlő lapátokat is eltulajdonítottak, amelyeket a kannákkal, a gumicsővel és kesztyűkkel együtt lefoglaltak.