Tolvai Reni

Tolvai Reni bevallotta: megműttette melleit

Ország Party Zone

Kiderült, miért is ilyen tökéletes Tolvai Reni teste. Bevallotta, hogy már több mint hat éve megműttette a melleit.

A csinos énekesnő régen még azt mondta, soha nem feküdne kés alá, de aztán mégis meggondolta magát. Elég furcsa oka volt a döntésnek: sokszor olyan ruhákat szerettek volna ráadni a stylistok, amikhez nem lehetett melltartót felvenni a kivágások miatt és nagyon zavarta, hogy nem hordhat olyan izgalmas darabokat, mint mások. A mellei tehát már hat éve feszesek és kerekek.

Azonban nem ez az egyetlen változás Renin. Az utóbbi időben alakja csinosabb, mint eddig bármikor. A Borsnak nyilatkozva mondta el azt is, a pandémia idején rengeteg ideje maradt, nem érezte jól magát a bőrében és életmódváltásba kezdett. A módszerét is megosztotta a lappal:

Egy különleges szemléletmód programot kezdtem el, fix órákban eszem minden nap ugyanakkor, napi ötször, ebből az öt étkezésből kettő fehérje shake, a többi pedig fehérjében gazdag egészséges ételek. Rengeteg zöldség és halak, csirke, pulyka. Emellett 4 liter víz minimum, amit megiszom

– mondta Reni, aki kitartással és rengeteg lemondással érte el mostani csodás alakját, melyet előszeretettel mutogat közösségi oldalán követői örömére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés