15 zenész, akik legális füvet használnak ahhoz, hogy népszerűsítsék magukat

Party Zone

Sok zenész szeret füvet szívni, vagy olyan cbd-termékeket használni, mint a cbd-olaj, a kreativitás növelése, a kikapcsolódás vagy csak a szórakozás kedvéért. Ezért illő, hogy néhányuk saját kannabiszcégeibe fektessen, vagy nagy márkákkal dolgozzon együtt, hírnevét felhasználva. Egyes zenészek, mint Snoop Dogg vagy Melissa Etheridge, egyszerűen azért váltak aktivistákká, mert nem voltak hajlandók letenni a kannabiszt pédául utazásnál, orvosi vagy önkifejezési okok miatt.

Érdekli, hogy hány zenész fektet pénzt a legális marihuánába vagy CBD vape-be? Íme tizenöt rapper, énekes, gitáros és egyéb zenei ikon, és saját kannabiszmárkáik.

Snoop Dogg

A füvezés talán legismertebb alakja Snoop Dogg. 2015-ben a LivWell-lel együttműködve létrehozta a Leafs by Snoop virág-, koncentrátum- és étkezési terméksorozatát kizárólag Colorado államra vonatkozóan. OG-ként tartják számon a Kush piacon, és ő az első az olyan magas színvonalú művészek közül, akik nagy hatást gyakoroltak az iparágra. Manapság olyan kanadai szoftverekbe fektet be, amelyek menedzsment eszközöket biztosítanak a kannabiszcégek számára. Snoop-nak még saját kannabisz-médiavállalata is van, a Merry Jane.

A Marley család

Bob Marley örökségének életben tartására a Marley család 2016-ban alapította meg a Marley Natural-t. Az énekes legjobb dalai ihlették meg a cég kenőcseit, virágait és olajait, amelyek Washington és Kalifornia gyógyszertáraiban vásárólhatók meg, és ne feledkezzünk meg fiáról, Damianról, és az ő Damian Marley Stony Hill nevű denveri patikájáról.

STS9

A Sound Tribe Sector 9 a coloradói kannabisz-kultúra része, és immár a Green Dot Labs-szel együttműködve exkluzív kannabisz tartalmú elektromos cigarettákat szabadalmaztat, például a Gobnugget élő gyanta tollat. Most a rajongók testreszabott dalt kaphatnak a zenekartól, a tőlük megszokott zenei stílusban.

Willie Nelson

A kannabisz-mozgalmat teljes mellszélességgel támogató fiatal zenész. Ez a countryénekes egy ideje saját mozgalmakat hoz létre és inspirál másokat, például a Red Headed Stranger-t. Nelson nagykereskedelmi kannabiszmárkája, a Willie’s Reserve Label a társadalmi reformok előmozdításáról a marihuána és a kender betiltásának megszüntetéséről vált ismertté; emellett együttműködésben áll a coloradói helyi termelőkkel, extraktorokkal és ehető termékek gyártóival is nagykereskedelmi márkáján keresztül.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa és a coloradói RiverRock Wellness kannabisz közötti partnerség lehetővé tette a rapper számára, hogy 2016-ban a coloradói patikák polcaira kerüljenek a Khalifa Kush nevű termékei. Ő a 2017-ben elindított Weed Farm app létrehozója is egyben.

Trev Rich

Nem csak a nagy színészek az egyedüli előadók, akik próbálják kiaknázni a fűben rejlő hírnévnövelő lehetőséget. A denveri Trev Rich, aki a Mile High-ban született és nőtt fel, a Next Dab által a The Dab-bel közösen kiadta a HD OG-t, egy indica-alapú hibrid terméket, amely segít a felhasználóknak összehangolódni a mélyebb, líraibb dalaival.

Big Gigantic

Colorado legnagyobb gyógyszertár-lánca, a Native Roots együtt dolgozott a duóval a Cookies and Dream megjelenésén, egy sativa-alapú hibriden, amelyet 2016-ban akartak párosítani albumukkal. A csoport még dzsointokat is osztogatott az X Games résztvevőinek néhány évvel ezelőtt.

Melissa Etheridge

Melissa Etheridge, az énekes és dalszövegíró azután lett aktivista, hogy 2005-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, és még a kanadai határon is letartóztatták kannabisz tartalmú elektromos cigaretta birtoklása miatt; állítása szerint a kannabisz segített neki a kemoterápiás kezelésében. Etheridge azóta alapított egy kannabisz tartlmú bort gyártó céget, a Know Label Wine-t, és nemrégiben megjelent a denveri Nemzetközi Kannabisz-templomban 4/20 alkalmából.

Gene Simmons

A Kiss frontembere közismerten a józanságot és a fűtől való tartózkodást pártolja, de Gene Simmons befektetett a kanadai Invictus kannabiszcégbe, és most márkanagykövetként képviseli a céget. Simmons szerint a vállalat igazodik értékrendjéhez, és megváltoztatta nézeteit a kannabiszgyárat illetően.

Ghostface Killah

A hírhedt Wu-Tang nevű rappernek saját e-cigije van, amelyet Wu Goo névre keresztelt. Killah Priest-tel való együttműködésből született Wu Goo Kaliforniában érhető el.

A Game

Game alapított egy Reserve nevű patikát, amely a kaliforniai Santa Ana-ban volt megtalálható, mielőtt eladta azt egy másik cégnek. Létrehozott egy kereskedelmi kannabiszmárkát, a Trees by Game-et is, amely olyan kannabisz tartalmú termékeket gyárt, mint például a G-Drinks, egy kannabisz tartalmú limonádé, amely a kaliforniai patikákban kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük