Magyar Péter

Friss közvélemény-kutatási adatokkal jelentkezett Magyar Péter: ezért retteg tőle a hatalmi elit

Ország

Gőzerővel készül április 6-ai, budapesti gigatüntetésére Magyar Péter. A magyar politikába üstökösként berobbant exneres Facebook-oldalán hihetetlen számokkal tüzeli híveit.

Magyar Péter azt írja, a legfrissebb, még nem publikált közvéleménykutatási adatok szerint

a még nem is létező pártjára a választók 20 százaléka voksolna, eközben csökkent a kormánypárti és az ellenzéki szavazók, valamint a bizonytalanok száma is;

Magyar a válaszaadók több mint 60 %-a őszintének tartja;

a megkérdezettek 83 %-a szerint Magyar Péter képes ártani a kormánynak;

a válaszadóknak csak a 28%-a tartja visszásnak, hogy Magyar Péter felvette a volt igazságügyi miniszterrel folytatott beszélgetését, a többség fontosabbnak tartja, hogy a közérdekű információk nyilvánosságra kerüljenek.

Az idézett közvélemény-kutatás azt is megállapította, hogy a válaszadók többsége nem tartja hitelesnek a Magyar Péter magánéletével kapcsolatosan nyilvánosságra hozott információkat.

Varga Judit exférje igyekszik lerázni magáról a kormánypropaganda által elterelésként használt magánéleti szálat, és egy korábbi posztjában emlékeztetett, továbbra is várja a válaszokat a Völner-Schadl üggyel kapcsolatos kínos kérdésekre:

1. Igaz-e, hogy a Végrehajtói Kamara korrupt elnöke, Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt?
2. Igaz-e, amit az akkori igazságügyi miniszter állított, hogy Völner Pál miniszterhelyettest már félévvel a gyanúsítások előtt figyelmeztették arra, hogy titkos megfigyelések zajlanak?
3. Igaz-e, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei kihúzatták a nyomozati iratokból a rájuk nézve terhelő részeket?