Alsózsolca akkumulátorüzem

Kis híján megverték a frissen bejelentett akkumulátorüzem képviselőit Alsózsolcán

Ország

Nem és nem akarják megérteni a magyarok, hogy mi a jó nekik. Hiába hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, hogy az általa Szlovéniában bejelentett, Alsózsolcán megépülő akkumulátor-újrahasznosító a “legmodernebb technológiát” alkalmazza majd, a helyiek ezt nem fogadták kitörő örömmel.

A Miskolc melletti településen csütörtökön lakossági fórumot tartottak az akkuüzem kapcsán, amelyről az Északhírnök számolt be. A borsodi portál szerint a vezérkar diákat vetítve próbálta meggyőzni a helyieket, hogy mekkora mázlisták, mert itt lesz az új gyár.

“Menjetek haza, menjetek a kurva anyátokba”

– jött a válasz a sorok közül, majd amikor kérdéseket tehettek fel az egybegyűltek, elszabadult a pokol. Kiderült, a polgármester sem támogatja a darálós gyárat.

A legfőbb kifogás az volt, hogy a terület szigorúan védett vízbázison fekszik, valaki szerint aki az egészet kitalálta, biztos, hogy tudatmódosító szerekkel él. Csöbör Katalin, a helyi fideszes országgyűlési képviselő nem vett részt a fórumon, a beruházást végző Andrada kollégáit, egy férfit és egy nőt  nem sokon múlt, hogy megverjék, de a biztonságiak kimenekítették őket.

A Borsod24 riportja:

Debrecenben sem örülnek az évszázad bizniszének:

“Készülünk a kiszáradt kutakra?” Gyanakvással fogadta a debreceniek egy része az esővízgyűjtős projektet