Egy gurulós bőrönd minden utazást megkönnyít

Ország

Legyen szó több hetes tengerparti nyaralásról, vagy épp egy romantikus hétvégéről, a tökéletes élményhez elengedhetetlen, hogy mindent magunkkal vigyünk amire csak szükségünk lehet. Egy utazásnak mindig a kényelemről kell szólnia, ezért aztán kardinális kérdés, miszerint a választott táskába komfortosan elférjünk. Ugyanakkor míg az egynapos kalandok esetén elég lehet egy kisebb hátizsák is, hosszabb időtartamra már valami sokkal komolyabb megoldást kell eszközölnünk. Azonban mielőtt elhamarkodottan döntenénk, tartsuk észben, megannyi szempontot figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy végül a legoptimálisabb darab mellett határozzunk.

A legkézenfekvőbb megoldás a gurulós bőrönd

A legfontosabb szempont a méret és a felépítés. Amennyiben autóval utazunk, előbbinek kisebb a jelentősége, ám ha repülünk, akkor ott komoly korlátok vonatkozhatnak a poggyászra. Ezért aztán nem érdemes túlzásokba esni és szerencsés, ha akkora gurulós bőrönd mellett tesszük le a voksunkat, amibe még kényelmesen elférünk, ám az nem nagyobb a szükségesnél. Jóval nagyobb dilemma, hogy keményfedeles, vagy vászon borítású modellt válasszunk-e. Utóbbi gyakorta helytakarékosabb, ám a műanyag jóval strapabíróbb és időtállóbb. Emiatt elsősorban az egyéni preferenciánk bír befolyással a döntés kapcsán.

Érdemes kihasználni a bőrönd akció adta lehetőséget

Az utazótáskák kapcsán sokszor az a kellemetlen helyzet áll elő, hogy mikor szükségünk lenne egyre, akkor épp csak drágán tudjuk beszerezni, a leárazások idején pedig nem utazunk sehová. A megoldás ilyenkor az előre tervezés. Még ha épp nem aktuális, akkor is éljünk a bőrönd akció alacsony áraival és már jó előre szerezzük be a megfelelő modellt. A későbbiekben roppant hálásak leszünk az előrelátásunkért, hiszen rengeteget spórolhatunk így.

Samsonite akció – csak a legkiválóbb minőséggel érjük be

Az ár ugyanis mindig kardinális, még egy táska esetében is. Ugyanakkor a nem feltétlen szerencsés úgy kímélni a pénztárcánkat, hogy cserébe engedünk a minőségből. Tudniillik egy bőröndnek bírnia kell az igénybevételt és az sem árt, ha kellőképp ellenáll a külső behatásoknak. Ugyancsak lényeges szempont a kerekek minősége, hiszen ha azok könnyen elkopnak, vagy eltörnek, akkor az kellemetlen szituációkhoz vezethet. Ezért aztán a legbölcsebb amit tehetünk, hogy megvárjuk, míg egy megbízható márka megfelelő darabját jó áron be tudjuk szerezni. Kiváló alkalom erre egy Samsonite akció, melynek során jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk és így biztosak lehetünk a beszerzett modell megbízhatóságában. (x)