G.w.M

Kulcsár Edina, Csuti és G.w.M rajongói tábora is megnőtt

Ország

Úgy tűnik, előnye is van a Kulcsár Edina, Csuti és G.w.M alkotta szerelmi háromszögnek: valamennyiüknek többezer követőt hoztak az elmúlt napok eseményei.

Amióta Edina megmutatta a világnak új kedvesét, a közösségi oldalán 7 ezerrel többen kedvelték, ezzel immáron 626 ezer követője lett, amivel megelőzte a hazai top 5 legtöbb követővel rendelkező Instagram-sztár ötödik helyezettjét, Hódi Pamelát, Vasvári Vivient, sőt még Majkát is, akinek 545 ezer rajongója van ezen az oldalon – írja a Bors.

Csutinak is szép számmal akad új követője, amióta kiderült, válnak Edinával. 9 ezerrel nőtt meg rajongói száma. A legjobban azonban G.w.M járt: az elmúlt egy hét alatt 23 ezer új követőt szerzett.

Kulcsár Edina és Csuti egy héttel ezelőtt jelentették be válásukat, azóta nagyon felgyorsultak körülöttük az események. Néhány nappal később kiderült, Edina újra szerelmes, választottja pedig G.w.M, aki karácsony előtt hagyta el családját. A szerelmi háromszögről mindenkinek megvan a véleménye, amit a hazai sztárvilágból is többen kifejtettek már. Amíg Gáspár Győzike például gratulál Edina új, “cigány kolbászához”, Sebestyén Balázs azt gondolja, Edina azt sem tudja, merre van arccal előre.