Kulcsár Edina

Döbbenetes bejelentést tett Kulcsár Edina: újra szerelmes

Ország

Döbbenetes vallomást tett Kulcsár Edina: szerelmes egy fiúba, akit meg is mutatott közösségi oldalán.

Bár Edina továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem harmadik fél okozta a válásukat, most kiderült, szerelmes valakibe. Közösségi oldala valószínűleg hamarosan fel fog robbanni, akkorát szól hétfői bejegyzése.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!

– írja Edina, aki nem szerette volna kiteregetni a dolgait, időt akart még hagyni vallomásának, de túl kicsinek tartja az országot, és megunta, hogy minden ismerősét arról faggatják, mi áll Csutival való szakításuk hátterében és mi a helyzet velük most. Úgy gondolta, inkább leírja ő az igazságot.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL! Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!

– írja érzelmektől túlcsordulva posztjában Edina, aki tegnap még arról beszélt, próbál erős maradni, próbál a jövőbe tekinteni. Ezek szerint ezt már nem egyedül kell megtennie.

Edina új szerelme, G.w.M egy 25 éves énekes-rapper, közösségi oldaláról kiderül, egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elköltözik családjától. Két kisgyermeke van.

G.w.M tavaly novemberben megjelent “HELLO” című videóklipjének főszereplője egyébként Kulcsár Edina.