Dukai Regina

Megnehezíti Dukai Regina életét betegsége

Ország

Dukai Regina pajzsmirigy alulműködéssel küzd, ami megnehezíti mindennapjait.

Mindig érdekelte a mozgás, a sport Dukai Reginát, de sosem tartozott azok közé, akik fanatikusan űzik azt – írja a Bors. Regina közösségi oldalán mesélt arról, hogy ő is az a típus, akiknek meg kell adni a kezdő lökést ahhoz, hogy mozogni kezdjen, hiába tudja, hogy egészségügyi problémája miatt is fontos a rendszeres mozgás.

Regina kipróbálta már a jógát, a piláteszt, járt futni, edzett súlyzókkal, de mindig nagyon jól jött, ha valaki “fogta a kezét” és támogatta őt.

Nem tűztem ki elérhetetlen célokat, csupán azt, hogy amikor tehetem, heti 2 alkalommal biztosan mozgok velük és ezt idővel majd igyekszem emelni, mert a pajzsmirigy alulműködésem szó szerint megnehezíti a mindennapjaimat és sokszor nem tetszik, amit a mérlegen látok

– írta a modell, aki hangulatingadozásokkal és hőhullámokkal is küzd betegsége miatt, de teste méretei is sokszor változnak.

Hol alig férek a nadrágomba, hol majdnem lecsúszik rólam, nyilván ezekből a napokból van kevesebb, emellett (ahogy már sokszor említettem nektek) az endometriózis miatt (ezért műtöttek), igyekszem vegán táplálkozást folytatni

– folytatta Regina, akinek ez nem mindig egyszerű, mert vidéki lányként húsoskolbászon és szalonnán nőtt fel.

Fotó: Facebook/DukaiReginaOfficial