Horváth Gréta

Több lánnyal is dolga volt Horváth Gréta férjének

Ország

Most először szólalt meg Horváth Gréta, miután elhagyta őt a férje, Meggyes Dávid. Kiderült, Dávid több lánynak is csapta a szelet.

Meggyes Dávid, a TV2 Ázsia Expressz 2. című műsorának játékosa nemrég hagyta el Horváth Grétát, amiről Gréta közösségi oldalán számolt be. Az első hírek szerint egy szintén TV2-ős híresség áll a szakítás hátterében. Most azonban kiderült, Dávidnak több lánnyal is dolga akadt, szakításuk óta legalábbis több lány is megkereste Grétát ezzel kapcsolatban.

Gréta a Blikknek nyilatkozva elmondta: egyre több hazugság derül ki férjéről.

Sajnos, a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem

– mondta Gréta, akit teljesen összetörtek az események.

A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4 és fél éves kapcsolatunk alatt ‘dolga’ akadt… Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak

– mondta Gréta, aki egyszerűen nem érti, miért történt meg mindez, hiszen Dáviddal már a közös gyermeküket tervezték és a házukat is ennek megfelelően alakították át.