Stana Alexandra

A Dancing with the Stars táncosnőjéért hagyhatta el férje Horváth Grétát

Ország

Meggyes Dávid, a TV2 Ázsia Expressz 2. című műsorának játékosa elhagyta feleségét, Horváth Grétát. Úgy tűnik, egy szintén TV2-ős híresség áll a szakításuk hátterében.

Gréta közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, hogy elhagyta őt és kisfiát Dávid. Sokan Grétát kiáltották ki bűnösnek, amit még Dávid is megelégelt, ezért bevallotta: van valakije és a harmadik fél miatt szakítottak.

A Blikk úgy tudja, hogy Meggyes Dávid a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket, sőt, nyilvánosan is mutatkoznak együtt: a lap egyik olvasója ugyanis látta őket kutyasétáltatás közben.

Stana Alexandra és férje, a szintén táncos Köcse György egyébként tavaly novemberben jelentették be, hogy 12 évnyi együttlét és 5 hónap házasság után szakítanak, így szabad lett az út Dávid számára.

Állítólag jó pár hete együtt vannak, de már hónapokkal ezelőtt találkoztak, augusztusban ugyanis mind a ketten szólóban mentek el egy üzlet megnyitójára. Mivel az celebkörökben ismert volt, hogy Dávid szeret flörtölni, senki nem látott abban kivetnivalót, hogy ott is ezt tette, sőt, még közös fotót is készített a közösségi oldalára Alexandrával, amelyet később törölt

– mondta el a lapnak a házaspár egyik ismerőse, aki úgy tudja, Dávid és Alexandra ma már minden szabad percüket együtt töltik.

Fotó: Facebook/stanaszandra