Damu Roland

Már biztos: koronavírus miatt került kórházba Damu Roland

Ország
Koronavírus

Damu Rolandot egy kórház intenzív osztályán ápolják, lélegeztetőgépen van. Két oltás után koronavírus következtében betegedett meg ennyire.

Tegnap egy hozzászólásból derült ki, hogy nagy a baj.

Damu Roland két oltás után koronavírus következtében került az intenzív osztályra, ahol mélyaltatásban tartják, s műtüdő lélegezteti. A színész nagynénje a könnyeivel küszködve nyilatkozott a Blikknek.

Éva elmondta, Damu Rolandot mentő szállította kórházba másfél hete, ő maga kért orvosi segítséget, mert annyira rosszul volt, hogy a köhögéstől alig kapott levegőt.

Először mélyaltatták és lélegeztetőgépre tették az intenzíven, de nem reagált jól a kezelésre a szervezete, ezért átszállították egy másik kórházba, ahol most is műtüdőkezelést kap. Azt mondták az orvosok, hogy fiatal, egészséges a szervezete, ezért próbálkoznak meg nála ezzel az eljárással. Sajnos, nem kecsegtetnek semmivel.

A színész egyik barátja is nyilatkozott a lapnak, azt mondta, hogy Damu Roland kétszer volt oltva, és a harmadik oltást is fel akarta venni, ám akkor már rosszul volt, és az orvos így nem is oltotta be. Ráadásul kiderült, hogy elkapta a koronavírust is.