Damu Roland

Koronavírus: az életéért küzd Damu Roland

Ország

Nagy a baj: kórházba került Damu Roland, akit mélyaltatásban tartanak az intenzív osztályon.

Hónapok óta nincs jól Damu Roland. Két héttel ezelőtt engedték ki a kórházból, úgy tudjuk, nem sokkal később visszakerült, jelenleg intenzív osztályon fekszik, mély altatásban tartják, állapota kritikus – írja a Bors. A lap úgy tudja, az orvosok jelenleg is a színész életéért küzdenek.

Hogy Damu Rolandnak komoly egészségügyi problémái vannak, arról novemberben beszélt, hónapok óta pedig követőitől kér pénzt a gyógyszereire és lakhatására.

Most a legutóbbi Facebook-posztjánál egy ismerőse arról ír egy hozzászólásban, hogy Damu kórházba került és nagyon súlyos az állapota.

Sziasztok kedves barátok, ismerősök, rajongók. Szeretnélek titeket értesíteni, hogy Damu Roland súlyos állapotban van kórházban, mélyaltatásban van és az intenzív osztályon fekszik. Sajnos az állapota nagyon kritikus, nincs jól

– írja egy hölgy, aki arra kéri Damu minden ismerőseit, hogy mondjon egy imát érte és küldjön neki erőt.

Egy másik kommentelő arról ír, hogy Damu Roland a múlt héten került kórházba koronavírussal, oltottként. A harmadik oltást a hozzászóló állítása szerint nem tudta felvenni. Azt is írja, hogy Damu állapota folyamatosan romlott, mélyaltatásos lélegeztetés után műtüdőre kötötték.

A Blikknek a színész családjából megerősítették: a hír igaz.

Műtüdővel próbálják megmenteni Csollány Szilveszter életét