Aurelio Caversaccio

Megszólalt Aurelio a börtönbüntetéséről

Ország

Hamarosan börtönbe kell vonulnia Aureliónak, akinek összesen 3 év 5 hónapot kell rács mögött töltenie. Elmondta, mit érez.

Novemberben született jogerős ítélet VV Aurelio emberrablási ügyében: 2 év 3 hónapra ítélték. A korábbi drogügye miatti 1 év 2 hónapos börtönbüntetését is le kell töltenie, így jó ideig lesz a rácsok mögött az egykori villalakó, aki a Borsnak adott exkluzív interjút.

Mindenfélével riogatnak, hogy mi fog velem történni, de őszintén szólva bízom benne, hogy az ismertebb emberekre az őrök is jobban vigyáznak. Nem hiszem, hogy betesznek a gyilkosok közé egy húszfős cellába, hogy kiderüljön, miként tudok ott érvényesülni

– mondta a lapnak a ValóVilág egykori nyertese, Aurelio, aki azt gondolja, a börtönnek nem érdeke, hogy neki bármi baja essen, és ő sem azért megy oda, hogy keresse a bajt. Ha viszont arra kerül a sor, meg fogja védeni magát. Ezt úgy értette, akár ütni is kész.

Hat évig jártam a rendészetire és Dietz Gusztihoz is jártam küzdősportot tanulni. Ha létezik odabenn ranglétra, biztos, hogy nem az aljára kerülök. Bezárt közösségekben az első két helyet szoktam meg, ezért vagy ésszel, vagy erővel ezúttal is megfelelő pozíciót érek majd el. Abban viszont biztos vagyok, hogy jól viselkedem majd odabenn. Már nincs szükségem arcoskodásra.

Hogy pontosan mikor kell börtönbe vonulnia a celebnek, az egyelőre még nem tudni, de ő úgy számol, a karácsonyt még otthon töltheti.