Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán szerint gyilkos bűnözők vezetik az országot

Ország

Herczeg Zoltán divattervező kemény kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal kapcsolatban. Szerinte gyilkos bűnözők vezetik Magyarországot.

Veiszer Alindának adott interjúját a Telex szemlézte. Herczeg Zoltán korábban is kifejtette már negatív véleményét a kormányról, sőt, több tüntetésen is szerepelt már. Most minden eddiginél keményebben bírálta Magyarország vezetését.

Szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá. Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke

– mondta Herczeg Zoltán, aki Veiszer Alinda kérdésére, hogy mégis hogy érti ezt, így folytatta:

Emberek haltak meg. Például azok a vállalkozók, akik nem lettek kifizetve alvállalkozói lánc végén.

Veiszer erre elmondta, hogy ez nem egy gyilkos kormányról szól, hanem egy rossz rendszerről, de nem tudta meggyőzni Herczeget.

Gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot. Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű

– mondta Herczeg Zoltán, aki azt is kifejtette, elege van abból, hogy a politikát az indulat és gyűlölet vezérli, melyben “az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy”.

Fotó: Facebook/herczeg.zoltan.585