Szabó Zsófi és Shane Tusup végre megszólaltak kapcsolatukról

Ország

Hónapok óta várja a fél ország, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup kiálljon a nyilvánosság elé. Ez végre megtörtént, elmondták, hogyan alakult ki közöttük a szerelem.

Szabó Zsófi és Shane Tusup flörtölését hetekig követhették a rajongóik Zsófi közösségi oldalán, de hogy tényleg van közöttük valami, arra akkor derült fény, amikor az úszóedző autóját lefotózták a válófélben lévő Zsófi háza előtt egy éjszaka.

Később aztán nyilvános helyen is együtt látták őket, így már mindenki számára egyértelművé vált, tényleg együtt vannak. Kapcsolatuk egyre stabilabb lett, és most végre meg is szólaltak: a Best magazinban mesélték el szerelmük történetét.

Shane Szabó Zsófi vendége volt az RTL Klub reggeli műsorában, ám ahhoz, hogy több legyen köztük szükség volt az úszóedző határozottságára és kitartására is. Zsófi ugyanis év elején jelentette be, hogy elválik férjétől, és a kisgyermekes anyuka még nem érezte magát készen egy újabb szerelemre – írja a Blikk.

Shane kitartása azonban levette Zsófit a lábáról.

Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló

– nyilatkozta Zsófi. Shane aztán augusztus végén szakított is párjával, az új szerelmet, Zsófit választotta. Azóta pedig minden idejüket együtt töltik és boldogabbak, mint valaha.

Mindketten túl vagyunk egy házasságon. Sérültünk, a hasonló ambícióink pedig úgy éreztük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok

– beszélt Shane-ről Zsófi, aki végre azt is átélheti, hogy párjának ő az első és egyetlen nő. Shane is hasonlóan érez Zsófival kapcsolatban, a Bestnek elmondta, hogy Zsófi élete szerelme.

Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek

– vicceskedett a végén az edző, aki Zsófi kedvéért magyarul is megtanul.

Shane Tusup bemutatta édesanyjának Szabó Zsófit

Leleplező fotók: így bukott le Szabó Zsófi és Shane Tusup