Kóbor János már kórházba kerülése előtt kikötötte, mit mondhatnak róla

Ország
Koronavírus

Az Omega énekese két hete került kórházba, már akkor kikötötte, milyen információkat oszthatnak meg róla.

Az Omega menedzsere, Trunkos András a Borsnak elmondta: a zenészlegenda bár a legjobbakban bízott, kórházba kerülése előtt komoly instrukciókkal látta el őt.

Szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla. Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból egy világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk

– nyilatkozta a menedzser.

Meckyért az egész ország, sőt, az egész világ imádkozik. A Scorpions együttes videót küldött a családnak, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeznek levelek, telefonhívások a családhoz, melyben támogatásukat fejezik ki.

A 78 éves Kóbor János koronavírus-fertőzéssel került kórházba, jelenleg a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik. Bár felesége hírzárlatot rendelt el, a kiszivárgott hírek szerint állapota súlyos.