Turi György ledisznózta az úszó lányokat

Ország

Újabb durva dolgok derültek ki Turi György úszóedzőről, újabb úszó mondta el, milyen megaláztatás érte őket.

Reményi Diána 2007-ben 21 évesen vonult vissza, nem kis részben a tréner zsarnoki módszerei miatt, amelyekről az elmúlt napokban sorra derültek ki a megrázó részletek – írja a Blikk.

Először Cseh László beszélt arról a lelki terrorról, ami őket érte a Kőbánya SC-nél, majd sorra csatlakoztak hozzá az úszók, akik visszaélésekről, megaláztatásokról beszéltek. Dara Eszter azt is elmondta, hogy 18 éves korában a pekingi olimpián Turi leültette őt az ágyra és puszilgatni kezdte a nyakát. Szepesi Niki már évekkel ezelőtt megírta könyvében, hogyan bántak velük az uszodában, de akkor senki nem hitt neki.

Most azonban egymás után tálalnak ki az úszók. Megdöbbentő dolgokat mesélnek Turi Györgyről, köztük a legutóbb megszólaló Reményi Diána is.

Mindnyájunkat bántalmazott, főleg verbálisan. Engem sosem ütött meg, az ilyen emberek tudják azért, kivel mit tehetnek meg. Szepesi Niki viszont többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk.

Reményi Diánát szimplán “csak” megalázta Turi György.

Az edzéseken például rendszeresen az egész csoport előtt állított mérlegre minket, és ha húsz dekát híztunk, akkor közölte, menjünk haza röfögni. Képzelheti, egy tinédzser lányra ez milyen hatással van. Mindannyian küszködtünk étkezési zavarokkal, bulimiával, de nem foglalkozott vele. Miközben az edzőtáborban marhapörköltet ettünk, mert az volt a masszőr kedvence.

Reményi Diána beszélt arról a bizonyos masszőrről is, aki állítólag szexuálisan zaklatta Szepesi Nikit. Megerősítette szavait.

A tízperces masszázsból öt azzal telt, hogy a mellünket masszírozta, de csak Szepinél ment annyira messze, hogy lehúzta a bugyiját és elkezdte puszilgatni. Az edzés végén zokogva jött hozzám ki Niki, akkor azt mondtam, hogy erről szólnunk kell Gyuri bának. Erre ő azt mondta, lányok, nem kellene annyi Cosmót olvasni. Tizenöt-tizenhat évesek lehettünk

– mondta el a Blikknek Reményi Diána, aki szerint tehetségek sorát törték meg az évek alatt az uszodában.

Fotó: Instagram/remdianna