Szepesi Nikolett

Szexuálisan zaklatták és megütötték Szepesi Nikolettet az uszodában

Bulvár

Cseh László visszavonulása után vallotta be, hogy edzője Turi György fizikailag bántalmazta őket. Szepesi Nikolett már évekkel ezelőtt elmondta ugyanezt, sőt, szexuális zaklatásáról is beszélt.

Mindenkit megdöbbentett Cseh Laci vallomása. Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszóklasszis elmondta, edzője, Turi György a Kőbánya SC-nél lelki terrorban tartotta és fizikailag fenyítette sportolóit.

Az Európa-bajnoki bronzérmes Szepesi Nikolett korábban is beszélt már erről, nyolc évvel ezelőtt megjelent “Én, a szexmániás” című könyvében már betekintést engedett az uszodák világának árnyoldalába. Akkor sokan nem hitték el a felkavaró történeteket – reméli, ez most megváltozik – írja a Blikk.

Szepesi Nikolett írásában Cárként emlegette Turi Györgyöt, aki többször megütötte őt, de azt is bevallotta, tizenévesen őt és feltehetően több társát is szexuálisan zaklatta az egyik masszőr, Kicsi bácsi. Nyolc évvel ezelőtt azonban az úszók az edző és az egyesület védelmére keltek, még Cseh Laci is.

Meglepődtem, hiszen annak idején Laci is aláírta az ellenem kiadott petíciót. Ám nem haragszom rá, mégiscsak tizenegy éven át úsztunk együtt. Én sem tettem semmit, amíg nem zártam le a sportpályafutásomat. Gyuri bácsi azzal fenyegetett minket, ha beszélni merünk, ellehetetlenít minket, mi pedig a karriert helyeztük előtérbe

– mondta a Blikknek Szepesi Nikolett, aki régen kicsapongó életet élt, de ma már egy kisfiú édesanyjaként csak a családjával törődik. Nagyon örül Cseh Laci vallomásának, reméli, hogy azzal, hogy egy ország kedvence állt ki a nyilvánosság elé, így már neki is hinni fognak.

Talán sosem tudunk túllépni ezeken a traumákon, mindig bennünk él majd az emlékük. Engem molesztáltak, de utólag már azt tudom mondani, örülök, hogy ennyivel megúsztam, és nem okoztak nagyobb kárt bennem. Igyekszem feldolgozni a történteket, és a gyógyulásban nekem is segítség, hogy most többen felemelték a szavukat

– mondta Szepesi Nikolett.