Palik László otthagyja a TV2-t

Ország

A TV2 közleményt adott ki arról, hogy Palik László elbúcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től is.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója szerint az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek.

Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

Palik László 3 évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től. Palik nagyon hálás a lehetőségért, hiszen az elmondása szerint csodálatos sportembereket ismert meg az elmúlt három évben, akiknek küzdelmét óriási élmény volt látni.

Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!

– idézi Palik László szavait a Bors.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük