Készülj fel előre kölyökkutyád érkezésére

Ország

Új háziállatot befogadni mindig nagy kihívással jár egy család számára, ugyanakkor végtelenül hálás feladat is egyben. Ezt megelőzően azonban nem árt elvégezni néhány előkészületi lépést, hogy a leendő kedvenc a legnagyobb kényelemben érezze magát új otthonában. 

A család új taggal bővül

Miután kiválasztottuk, hogy melyik menhelyről, esetleg tenyésztőtől fogjuk hazahozni családunk legújabb tagját, biztosítanunk kell számára a megfelelő körülményeket. Ez ugyanis az ő életében is nagy változás lesz, nemcsak a miénkben. 

Éppen ezért a HUMAC természetes és sokoldalú táplálékkiegészítő márka munkatársai segítettek nekünk abban, hogy mi mindenre fontos odafigyelni a nyugodt és harmonikus együttélés érdekében. 

Mik legyenek az első lépések?

Legelőször is el kell készíteni a kutyus alvóhelyét, edényeit és persze a játékait. Egy rövid ideig, körülbelül két-három hétig érdemes még azt az eledelt adni neki, amelyet az előző helyén is kapott. Így nem éri őt hirtelen annyi változás. 

Az állatorvos kiválasztását pedig szinte nem is szükséges megindokolni, hiszen az egészséges kutyaélethez ugyanúgy hozzátartoznak a fontos oltások, mint az, hogy az állat olyan kutyaeledelt fogyasszon, mely megőrzi az egészségét és segíti az egyes betegségek kialakulásának megelőzését. 

Természetesen a kutyaegészségért

Azokban az esetekben, amikor egy háziállat allergiás tüneteket mutat, illetve rossz egészségi állapotban van, célszerű eledelt is váltani, a neki szánt új tápot pedig gondosan megválasztani. A cél ugyanis a problémák kezelése és megszüntetése mellett a szervezet megóvása is. 

Most biztosan benned is felmerült a kérdés, vajon hogyan lehet erre képes egy kutyaeledel. Pedig a válasz rendkívül egyszerű. A HUMAC száz százalékban természetes alapanyagokból álló táplálékkiegészítői ugyanis nemcsak csökkentik a kellemetlen allergiás tüneteket és a különféle irritációkat, de az immunrendszert is hatékonyan megerősítik. Mindezt pedig úgy, hogy nem kell tartanunk a mellékhatásoktól.

A Humac már a kutya egészen kiskorában adható, hiszen segít az egészséges bélflóra kialakításában, emellett pedig különösen jót tesz a csontozatnak, a szőrzetnek, és a tápanyagok felszívódása is kiegyensúlyozottabbá válik. Aktív huminsavtartalma megköti a méreganyagokat, majd kiüríti azokat az állat szervezetéből. Így a kedvenced immunrendszere tulajdonképpen saját magát gyógyítja meg.

A napi eledelhez kis mennyiségben adagolva fejti ki értékes hatását. Add meg kedvencednek azt a gondoskodást, amelyet megérdemel, hogy a közösen eltöltött idő a vidámságról és az önfeledt játékról szólhasson. Már egészen a kezdetektől. Legyetek ti is HUMAC családtagok, és már jöhet is az új kedvenc.