Jakuzzit és BMW-t is egy tervezőasztalról? Hát persze!

Ország

A Caldera Spas jakuzzik már a kezdetektől fogva igyekeznek egy igen magas minőséget képviselni az egyre népesebb piacon.

Annak érdekében, hogy a kényelmi és megjelenési tulajdonságokat egyben tudják megújítani, összefogtak a BMW dizájner csapatával, és megalkották az Utopia sorozatot, ami minden eddigi modellnél ergonomikusabb lett, és külsőségekben is eltért a megszokottaktól.

A következő cikkben ezeket a pozitív változásokat fogjuk górcső alá venni.

​Megjelenésbeli sajátosságok

Ugyan a legtöbbünknek megvan a kategorikus elképzelése arról, hogyan is néz ki egy jakuzzi, de ha valaki szakértői szemmel tekint egy masszázsmedencére, akkor hamar észreveszi azokat a jegyeket, amik alapján megkülönböztethetünk egy átlagos, jó vagy éppen csúcskategóriás medencét. Külsőleg érdemes egy pillantást vetnünk az Utópia sorozat modelljeinek borítására. Ezek szembemennek a korábbi trendekkel, és a már unalomig ismert famintázat helyett egy speciális geometriával ellátott borítást tettek a medencékre, amikhez ráadásul a stílusban passzoló kiegészítőkről sem feledkeztek meg.

Újragondolták a szűrőház kinézetét is, ami az új formájában leginkább egy autó hűtőrácsára emlékeztethet. Ezzel pedig egy igazán modern és hatásos megjelenést adtak ennek a résznek is.

Masszázsmedence vásárlásán gondolkozol, de nem tudod, hogy melyik is lenne a legjobb választás? Keresgélj a Caldera Spas csúcskategóriás masszázsmedencéi között, és találd meg álmaid jakuzziját mihamarabb!

Ergonómia mindenek felett

A jakuzzik legfőbb erényének természetesen nem a külső megjelenést kell tekinteni, hanem a kényelmet, amit nyújtani tud. Márpedig a BMW dizájner csapata a belső részeket is teljesen újragondolta. Első és legfontosabb szempontnak az ülőfelületek kényelmét tekintették. Ennek érdekében pedig úgy alakították meg ezeket, hogy minden pozíció egy kehelyként fogadja a pihenni vágyókat. 

A fúvókák pozíció is nagyban tudják befolyásolni a komfortérzetet. Éppen ezért, hogy hosszú távon se váljanak kényelmetlenné, besüllyesztették a jeteket az ülésekbe, ami annyira jól sikerült, hogy akár szárazon a medencébe ülve sem lehet őket észrevenni.

Ezenfelül pedig kialakítottak egy új típusú fúvókát, az Euphóriát, ami egy igen intenzív talpmasszázzsal tud kényeztetni az igazán megterhelő napok után. Ennek a pozíciója hangsúlyos talptámasztót kapott, ami biztosítja, hogy az erősebb vízsugár hatására se mozdulj el a kívánt helyről.

Körkörös terápia

Annak érdekében, hogy a teljes test izomzatát át lehessen mozgatni a Caldera Spas medencékkel, arra az elhatározásra jutottak, hogy az üléspozíciókon különböző testtájak masszírozását teszik lehetővé. Ebből kifolyólag, ha csak egy egy izomcsoportot dolgoztatnál meg, akkor elég egy pozíción töltened a relaxációra szánt időt, ha teljes testmasszázst szeretnél, akkor eddig ajánlott végigmenni az összes ülésen és elidőzni rajtuk néhány percet.