Csűrös Karola bezárkózott, aggódnak érte a barátai

Ország

A Szomszédok egykori főszereplője, Csűrös Karola teljesen elzárkózott a világtól, sokszor még a barátainak sem veszi fel a telefont, senkivel sem akar beszélni.

A színésznő férje, Horváth Ádám két évvel ezelőtt hunyt el, Csűrös Karola azóta nem találja a helyét. A Blikk próbálta őt elérni telefonon, de a színésznő ápolóján keresztül üzent csak, hogy nem kíván nyilatkozni, amire eddig még soha nem volt példa. A lap megkereste Csűrös Karola egyik nagyon jó barátnőjét, Pásztor Erzsit, aki aggasztó dolgokat mesélt.

Előfordul, hogy engem hívnak fel azzal, mi van Karolával

– kezdte Pásztor Erzsi.

Mondtam is neki, hogy nem lehet olyat csinálni, hogy nem veszi fel a telefont. Ha nincs kedve beszélgetni, vagy nincs olyan passzban, akkor is fogadja a hívást, majd mondja azt, hogy most nem alkalmas. Néha nekem sem veszi fel, máskor meg hosszasan beszélünk, nosztalgiázunk, sírva nevetünk a régi dolgokon.

Pásztor Erzsi felajánlotta neki, hogy meglátogatja, de érezte, hogy barátnője nincs elragadtatva az ötlettől, ezért nem erőlteti, de bízik abban, hogy ha majd lesz kedve, szólni fog. Csűrös Karola a férje halála óta gyakran kedvetlen, ráadásul a térde is eltört és csak lassan javul. Nehezen tud járni, ezért ritkán hagyja el otthonát.