Baukó Éva

Baukó Éva alaposan kiosztotta “Tóth Gagyit”: “Kezeltesse magát!”

Ország

Baukó Éva nagyon durván beolvasott Tóth Gabinak közösségi oldalán: azt üzente neki, kezeltesse magát.

Tóth Gabit az elmúlt hetekben rengetegen támadták a vallása, a hirtelen jött zenei váltása és a Ferenc pápa miséje előtti fellépése miatt.

Az énekesnő nemrég reagált a vádakra, és arra kérte az embereket, hogy ne bántsák őt a hite miatt. Ez nem hatotta meg Baukó Évát – sőt, a Való Világ egykori játékosa elég megalázó módon üzent Tóth Gabinak – írja a propeller.

Baukó Éva a közösségi oldalán így fogalmaz:

Pfuuu de kurva unalmas!!! “Aki kur…nak áll, ne csodálkozzék, ha megb@sszák!” Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban, de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap, menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa? Inkább maradj csendben, most már és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszába és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni. Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek… (természetesen a rád jellemző közönségeséggel)

Baukó Éva üzenete elég nyersre sikeredett, érdemes elolvasni, mit gondolnak róla a kommentelők. Sokan osztják az ex-villalakó véleményét, vannak azonban szép számmal olyanok is, akik szerint Évának is volna miért tükörbe néznie.