Bosszúhadjárat folyik Molnár Gusztáv ellen?

Ország

Menyasszonya és leendő anyósa is úgy gondolja, bosszúhadjárat folyik Molnár Gusztáv ellen, a gyermekbántalmazás vádja mindössze Gusztáv exe bosszújának része.

Elképesztő állítás látott napvilágot hétfőn: Molnár Gusztáv, a Drága örökösök színészének exe, gyermekének édesanyja, Ildikó azt állította, a színész bántalmazta kisfiukat, ezért feljelentette őt. A színész párja és leendő anyósa megvédte a színészt egy poszt alatt kialakut vitában, azt mondják, két éve harcol egymással a színész és volt párja.

„Bosszúhadjárat”, „mocskolódás”, „sárdobálás”, ilyen szavakkal minősítette Ildikó bejegyzését Vivien édesanyja, Erzsébet, aki szerint Molnár Gusztáv exe egyszerűen nem tud túllépni a sértődöttségén – írja a Blikk. A lap azt írja, ugyanakkor Erzsébet azt is elismerte, hogy mindenki követhet el hibákat, és semmiképp nem lehet kijelenteni, hogy az egyik fél mindent jól csinál, a másik pedig nem. A asszony szerint Ildikó nagyon félreértelmezi a bántalmazás fogalmát, nem mond igazat, csak be akarja mocskolni volt párját.

Ildikó tartja állítását, hogy bántalmazás törént és azt mondta, nem fogja hagyni, hogy még egyszer ilyen történjen és Gusztáv kezet emeljen a kisfiukra. Kérvényezni fogja, hogy ezentúl csak felügyelettel láthassa Benedeket.