Ezt mondta Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja a gyermekbántalmazásról

Ország

Volt párja gyerekbántalmazással vádolta meg Molnár Gusztávot, a Drága örökösök sztárját. A színész elmondta, mit gondol erről.

Molnár Gusztáv állítólag megütötte a kisfiukat, ezért a volt párja, Dancsecs Ildikó feljelentette őt.

A színész és új párja vidékre utazott szombaton, Ildikó és Gusztáv gyermeke, Benedek is velük ment, aki azonban éjjel sírva hívta az édesanyját, mert az apja megütötte és nagyon fél tőle. A fiú azt is elmondta, apja ittas, az autóban elaludt és többször is rádőlt. Megpróbálta lelökni őt magáról. Ekkor jött egy pofon, majd állítólag ököllel is megütötte kisfiát a színész.

Molnár Gusztáv a Blikknek nyilatkozott:

Nem vagyok gyermekbántalmazó, nem vagyok agresszív!

– kezdte, majd még tovább mesélt a lapnak:

Egy válás sosem könnyű, nekünk nem is sikerült jól. A válás óta küzdök azzal, hogy egyikünk A-t mond, a másikunk B-t. Hónapok óta nem beszélünk Ildikóval, a gyerekkel kapcsolatban is a férjével kell egyeztetnem, amit méltatlannak érzek. Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt.

Molnár Gusztáv karrierjének nem tett jót a vád, minden munkájától megfosztották, azonnali hatállyal kirúgták egy sorozatból, és a színházi előadásait is lemondták.