Damu Roland cserbenhagyta kislányát is, milliókkal tartozik

Ország

Damu Roland és felesége, Edina kislánya, Maja már 5 éves. A kislány eddig nem sok jót kapott szüleitől, különösen apukájától, Damu Rolandtól nem.

Az 5 éves Maját születése óta a gyámja, Edina testvére, Katalin neveli, ugyanis az alkoholproblémákkal küzdő Edinát és Damu Rolandot is egyaránt gyermeknevelésre alkalmatlannak nyilvánította a gyámhatóság.

Katalin a Blikknek nyilatkozva mondta el Damuról:

2017 januárja óta nem adott egy forintot sem, de nem is látta a kislányt, pedig ő maga mondta, hogy szeretne gondoskodni róla és havi negyvenezer forintot fizet. Nem tette, 2019 áprilisában a bíróság felszólította, hogy 15 napon belül fizesse ki az addigi gyerektartást és ezután is biztosítsa a havi összeget, ám erre is hiába vártam.

Katalin feljelentette Damu Rolandot, aki már kétmillió forinttal tartozik. A gyám mindent megtesz, hogy ezt a pénzt megkapja, hiszen ez a pénz senki másé, csakis a kis Majáé. Katalin azt is elmondta, a kislány édesanyja, Edina már egy éve nem iszik, állandó munkája van és Maját is rendszeresen látogatja. Ő kezd végre egyenesbe jönni, Damuról azonban senkinek semmi híre.