Pócs Alfréd, Gődény György

Durva járványügyi szabálysértés miatt rúgták ki a vírusszkeptikus orvost

Ország

A kórház közleményt adott ki. Mint korábban beszámoltunk róla, elbocsátották a gyöngyösi Bugát Pál Kórházból dr. Pócs Alfrédot, a vírusszkeptikus nézeteiről elhíresült orvost.

Pócs szívesen szerepel együtt Gődény György gyógyszerésszel, és igyekeznek bagatellizálni a járvány jelentőségét és megkérdőjelezik többek között a maszkviselés fontosságát is.

Kirúgták a vírusszkeptikus, maszkellenes orvost a gyöngyösi kórházból

Pócs Alfréd éppen emiatt veszítette el állását, mint az a kórház közleményében olvasható:

„Az intézmény folyamatosan ellenőrzi , hogy a közvetlen betegellátásban dolgozók viselik- e a maszkot. Dr. Pócs Alfréd a szakrendelései során nem használt maszkot, veszélyeztetve így az ellátottak, valamint a vele egy rendelőben lévő szakdolgozó egészségét. Több helyen nyilvánosan vírustagadó konferenciát tartott, melynek tényét a Spiritual TV és a DEHÍR is közölte.

A Bugát Pál Kórház 2020. október 31-i hatállyal, a szerződésben foglalt 30 napos felmondási idővel, törvényesen mondta fel vele a vállalkozási szerződést.”

Az ortopédiai betegek ellátását ezen felül még három szakorvos végzi Gyöngyösön, a páciensek megelégedésére, tehát az ellátás biztonsága továbbra is megmarad.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft