Zente kezelése

Üzent Zente anyukája: így halad a kezelésekkel a nagybeteg kisfiú

Ország

Miután sikeresen összegyűlt a szükséges 700 millió forint, elkezdődhetett Zente kezelése.

A kisfiúért egy ország mozdult meg – rengeteg átlagember és kevés gazdag -, majd később egy másik gyereknek, Leventének is összejött a pénz.

A kis Leventének is összegyűlt a 700 millió – kitalálja, ki utalt 120 milliót?

Zente édesanyja egy Facebook-bejegyzésben arról tájékoztatta a gyermekért aggódókat, hogy kisfia – bár voltak, vannak és lesznek is még nehézségek – a körülményekhez képest jól van.

A kezelés hatására 9 kilóra fogyott, de már azóta valamennyit sikerült visszaszednie. Szerencsére jó a kedve, nem sokat vett észre abból, hogy a leletei – a vártnak megfelelően – rossz értékeket mutattak.

November 13-ai a legfrissebb bejegyzés, ebben az anyuka már egész jó hírekkel szolgál:

Ma történt meg a harmadik vérvétel. Végre elindult a javulás! Ezt a hírt akartam megvárni a bejegyzéssel.
Törvényszerű, hogy a kezelés mindenkinél kivétel nélkül gyakorol némi negatív hatást. A verlemezkék száma csökken, a májenzim érték pedig nő. Lehet még más is, de olyan Zenténél szerencsére nem mutatkozott.
Nos nálunk is így volt. Az első vérvétel után nem voltak túl szépek a számok, de jelzem még egyszer, hogy erre is számítottunk.
Egyébként ebből ő szerencsére semmit sem vett észre, max. annyit, hogy Anya idegesítően bepróbálkozik valamilyen kajával… KB. minden félórában . Zente kedve töretlenül jó, most is és az elmúlt két hétben végig. Energikus, egész nap játszunk picit tornázunk.
A folyamat még hosszú természetesen. Gyermekenként változó ki mikor éri el újra a tökéletes értékeket. Bizakodunk, hogy nálunk ez december végére bekövetkezhet, de nem vagyunk türelmetlenek. Szerencsére már nem sürget minket az idő.
Szóljanak a dobok a mai javuló értékeknek!

– írta Zente édesanyja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.