Óvszerrel dobálták meg Borkai Zsoltot, aki még utoljára megdicsérte saját magát

Ország

Megalakult csütörtök délután a Győri Közgyűlés, az ülésen megválasztották a megyeszékhely két főállású alpolgármesterét, Fekete Dávidot (Fidesz-KDNP) és Radnóti Ákost (Fidesz-KDNP). A jachtos szexvideókba belebukó Borkai Zsolt utolsó napján még kiosztotta az ellenzéket, és megdicsérte saját magát is – írja az Index.

Borkai a közgyűlésen elmondta, szerinte miben egyedülálló ő a magyarországi polgármesterek között, és hogy az ellenzék kuplerájt csinál a közgyűlésből.

Borkai Zsolt felesége, lánya és fia is nagy lábon él – nem tudni, miből

Borkai Zsolt korábban pénteki határidővel jelentette be lemondását. Ez azt jelenti, hogy mától Fekete Dávid ügyvezető alpolgármester vezetésével működik az önkormányzat az időközi polgármester-választásig. Az ülésterem ajtajánál tegnap biztonsági őrök állták el a tüntetők útját, ők országgyűlési képviselőket sem engedték a terembe, mondván, belülről van zárva az ajtó.

Borkai a városháza dísztermében tartott alakuló ülésen megdicsérte magát és arról is beszélt:

nem büszke arra, amit tett, de nem nagyon van olyan polgármester Magyarországon, aki ilyen morális körülmények között is működő várost tud átadni.

Hozzátette:

Olimpiai bajnokként azonban megtanulta, hogy a második helyezettnek gratulálnia kell, és kezet kell fognia a győztessel.

Egy csoportosulás az “Add ide a didit” számmal várták Borkait a városházán (ugyanis ez a dal szólt Borkai szexvideója alatt is):

A kegyelemdöfést az ülésteremből való kilépésekor kapta Borkai, itt még el kellett viselnie néhány felfújt óvszert is az arca körül: