Pecakúra film

Debreceni film a Netflixen: felkerült a Pecakúra, amiben Dombi Tibi, Gábor Betti és Bruti is szerepet kapott

Kultúra

Mint arról beszámoltunk, a pandémia alatt, nulla forint támogatással  készült egy debreceni film. A Pecakúra című alkotásban többek között Dombi Tibor, a DVSC ikonja, Gábor Betti, a Desperado korábbi énekese, valamint Bruti, a debreceni humorista is szerepet kapott.

Utóbbi jelentette be Facebook-oldalán, hogy a Pecakúra már a Netflixen is elérhető.

Miről szól a Pecakúra?

Pásztor István egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvoson aki számára a terápiát javasolta. Meggyőződése, hogy minden sérelméért amit a terápia során elszenvedett Dr. Novák Ernő orvosterapeuta a felelős. Miután gondosan kidolgozta gonosz kis tervét nekivág küldetésének. Ám a tervébe némi hiba csúszik amikor összetalálkozik egy idegesítően kíváncsi, levakarhatatlan parkolóőrrel Muszáj Lajossal. Mivel sehogy sem tudja lerázni a kíváncsiskodó őrt, enged a nyomásnak és elmeséli ami vele történt. Miután története végéhez ér az őr úgy dönt, hogy segít bosszút állni. Mivel Pásztor terve hemzseg a hibáktól, az őr új tervet javasol. Persze tervezni és végrehajtani az két különböző dolog. Főleg, hogy kiderül nem csak ők akarnak bosszút állni az orvoson. Na és persze ott a biztonsági őr volt sógora is. Valahogy vele is le kell számolniuk.

Főszereplők: Szoboszlai István, Tóth Imre “Bruti”
További szereplők: Tóth János, Bujdosó Zoltán, Szoboszlai Miklós, Gábor Betti, Dombi Tibor, Uray Zsolt, Derzsi “Vezér” Bálint, Fige Sándor
Operatőr: Dusa Tibor
Technikai Asszisztens: Fige Sándor
Írta: Csirmaz Ágnes, Dusa Tibor
Rendezte: Dusa Tibor

“Mindig azt hiszik, hogy óriási baloldali vagyok” – interjú Brutival, aki nem a debreceni fellépéseiből él