A Nagy Ő Nati

20 éves lány kapta Jákob Zoltán, A Nagy Ő első csókját

Bulvár

Egy romantikus római utazás alatt csattant el a műsor első csókja: az 55 éves Jákob Zoltán a 20 éves Natit jutalmazta meg vele.

Bár igaz, Nati volt az, aki kezdeményezte a csókot, de Jákobnak sem volt ellenére a dolog, így a fiatal lány az, akivel először csókot váltott a műsorban a milliárdos üzletember.

Az érzelmek a Trevi-kút partján üldögélve törtek elő a párból, Jákob ugyanis egy romantikus utazásra vitte magával a fiatal lányt Rómába. A városnézés közben a legendás kútnál pihentek meg. A Nagy Ő magyarázni kezdett a kútról Natinak, aki csókjaival szerette volna meghálálni a romantikus randevút Jákob Zoltánnak.

A csókcsatát később, a romantikus vacsorájuk helyszínén is folytatták, ahol azért beszélgettek is. Érdekes dolgokat árult el magáról a fiatal lány, aki elvarázsolta Jákobot, elmondta például, hogy hisz abban, hogy ez nem az ő első élete, úgy gondolja, korábban a saját nagymamája édesanyja volt. Szóba került az is, hogy 25 éves korára már szeretne – mostani életében is – édesanya lenne.