Egy nap az állatokért – jótékonysági programokat szerveznek Debrecenben a gazdátlan kutyusokért

Helyi hírek

2023. szeptember 9-én Debrecenben, a Malterben (Baross Gábor utca 16.) egy izgalmas programokkal, adománygyűjtő teli délutánra várja az állatbarátokat a Civilek az állatokért baráti csoport. A vendégek a “jó tett helyében jót várj” karmikus üzenet jegyében értékes nyereményekkel és ajándékokkal térhetnek haza. Az adományokat a Puli Állatvédő Egyesület számára gyűjtik, a délután folyamán a látogatók megismerkedhetnek az egyesület tevékenységével és a menhely kis lakóival.

Lesz még más program is: a nyíregyházi Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület tart bemutatót, valamint a Pollux Kutyaiskola interaktív show-val érkezik.

A programok után kisorsolják az adománygyűjtő tombola nyereményeit: több mint 20 designer kézműves vállalkozó az ország több pontjáról, lelkes hobbialkotók, helyi vállalkozók és szolgáltatók.

A nyeremények folyamatosan kerülnek fel az esemény posztjai közé (kattints a “Beszélgetés”-re majd ott az “Az összes megjelenítése”-re).

Ha nem tudsz az eseményen megjelenni, de a sorsolásban szivesen részt vennél és adakoznál, akkor megteheted online is! Írj a “Civilek az állatokért baráti társaság” oldalának, vagy Zsuzsa Borbély-Szabó szervezőnek üzenetet, és mindenről tájékoztatást kapsz ezügyben!

A tombolasorsolás után adománygyűjtő koncert kezdődik, ahol a belépő árával szintén a menhely kutyusait lehet támogatni.